Bart van der Sprong - info@boekhouder-bart.nl

Visie

VISIE

Boekhouder Bart is geboren vanuit de gedachte dat iedereen moet kunnen doen waar hij of zij goed in is. Mensen zijn doorgaans het best in dingen die ze leuk vinden. In mijn netwerk kom ik regelmatig in contact met kleine en/of creatieve ZZP’ers. Het voeren van een boekhouding is voor hen een vervelende bijkomstigheid die bovendien zorgt voor veel stress. Een relatief bescheiden bedrag per maand scheelt deze ondernemers niet alleen een hoop geld, maar ook een hoop stress en tijd. Al deze besparingen komen ten goede aan de onderneming, omdat ze zich zodoende volledig kunnen toeleggen op de kerntaken.

VOOR WIE?

Boekhouder Bart is gespecialiseerd in kleine eenmanszaken, beter bekend als ZZP’ers, in de culturele sector. Omdat ik het belangrijk vind om van tijd tot tijd persoonlijk contact te hebben met mijn klanten, werk ik alleen met ondernemers die gevestigd zijn in de nabije omgeving van Utrecht. Voor een startende onderneming is het cruciaal om je financiële huishouding op orde te hebben. Daarom is het handig om in een vroeg stadium een boekhouder in te schakelen ook al kost dat wat geld. Omdat ik weet dat het een drempel is om als startende ondernemer structureel geld uit te geven, biedt Boekhouder Bart voordelige Starterskorting en bovendien de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen.

WIE?

De man achter Boekhouder Bart is naast boekhouder historicus, natuurliefhebber, speler/coach bij Surinaamse voetbalvereniging Faja Lobi en controller/DJ bij Singlefeestje. Van een bijbaantje bij de ING tot het penningmeesterschap bij de studievereniging; van de financiële man bij weekendjes weg tot de speler-coach die alle statistieken bijhoudt: ik ben altijd bezig met het ordenen en interpreteren van cijfers. Inmiddels heb ik verschillende beroepscursussen afgerond, waaronder het Praktijkdiploma boekhouden. Daarnaast werk ik inmiddels een aantal jaren als controller bij Triomf Production Design BV en RAUMKULTUR BV.

Comments are closed.

Copyright ©2013-2024 Boekhouder Bart | Algemene Voorwaarden (pdf) | IBAN: NL51 TRIO 0197 7033 56 | KVK: 54494532 | BTW: 174192927B01